Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NENUYNONO (1417269) - GodoYiya (990734) » 726896139: T75/J8/V

Liga 726896139 Información oficial sobre el partido 726896139 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.243 (5758)

NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido 0 - 2 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
0 - 1 Sergio Mora Castillejo (12')
0 - 2 Jesús Fabrer (52')
NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido 0 - 2 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NENUYNONO Alineación oficial del equipo 'NENUYNONO' en el partido 1 - 3 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NENUYNONO

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Zsigmond Eszterhás no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arnau Barceló estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Arnau Barceló que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Arnau Barceló hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): NENUYNONO va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 79, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mintesinot Gebre.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Arnau Barceló de NENUYNONO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Arnau Barceló de NENUYNONO va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

GodoYiya

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GodoYiya va ser finalitzada des de l'esquerra per Sergio Mora Castillejo al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Santeri Knaapila va anar directament als peus de Jesús Fabrer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Estur va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Biel Comaposada, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Biel Comaposada va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): GodoYiya va ser a punt de marcar al minut 67, quan el seu jugador Juan Elejabeitia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Diego Berrocal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GodoYiya va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Lucini de GodoYiya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.