Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Leonidas (435430) - United States Of Eurasia (1332028) » 726896012: T75/J4/V

Liga 726896012 Información oficial sobre el partido 726896012 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.241 (5756)

Team Leonidas Alineación oficial del equipo 'Team Leonidas' en el partido 3 - 4 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
Yurii Galashevich (8') 1 - 0
Benjámin Hunya (10') 2 - 0
2 - 1 Urtzi Utarte (14')
2 - 2 Mario Mancebo (15')
2 - 3 Demeter Rekibatiz (35')
Dimas Ameixeira (66') 3 - 3
3 - 4 David Ares (71')
Team Leonidas Alineación oficial del equipo 'Team Leonidas' en el partido 3 - 4 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team Leonidas Alineación oficial del equipo 'Team Leonidas' en el partido 1 - 3 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Leonidas

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yurii Galashevich de Leonidas aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Amb 10 minuts jugats, en Benjámin Hunya va augmentar l'avantatge de Leonidas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 66 i semblava que Leonidas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dimas Ameixeira va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Dino Golbach va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Leonidas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el Leonidas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marinho Sá no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dimas Ameixeira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Júlio Gil David va estar a punt d'empatar per a Leonidas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Gimenez Adaní va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marinho Sá.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimas Ameixeira de Leonidas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Benjámin Hunya no va poder aturar Urtzi Utarte de Eurasia, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 14 el 2 - 1.
  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Mario Mancebo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Demeter Rekibatiz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 71 minuts quan Jobst Heinrich Kelly va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a David Ares, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eurasia va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Jobst Heinrich Kelly va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jobst Heinrich Kelly de Eurasia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Konstantin Shmatok de Eurasia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.