Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

#losmejorex# (1456605) - Trifasico F.C. (777916) » 726895782: T75/J3/V

Liga 726895782 Información oficial sobre el partido 726895782 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.237 (5750)

#losmejorex# Alineación oficial del equipo '#losmejorex#' en el partido 3 - 1 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
Adolfo Alegre (39') 1 - 0
1 - 1 Aioro Argiano (41')
Ben Relay (42') 2 - 1
Heliodoro Vilamarín (72') 3 - 1
#losmejorex# Alineación oficial del equipo '#losmejorex#' en el partido 3 - 1 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
#losmejorex# Alineación oficial del equipo '#losmejorex#' en el partido 2 - 0 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

#losmejorex#

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adolfo Alegre de #losmejorex# aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Ben Relay va donar a #losmejorex# un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de #losmejorex# va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heliodoro Vilamarín progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ben Relay va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Adolfo Alegre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de #losmejorex# va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Heliodoro Vilamarín va sortir per sobre el travesser.

Trifasico F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 41, en Cătălin-Ionuţ Croitor la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aioro Argiano que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Xavier Carter va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Claudio Mitrione va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trifasico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Chihyun Maeng, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.