Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinsa Attack (118252) - Kuak kuak tean (439227) » 726895615: T75/J3/V

Liga 726895615 Información oficial sobre el partido 726895615 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.234 (5747)

Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido 2 - 2 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
0 - 1 Flavio Merino (38')
Loïs Mulot (62') 1 - 1
1 - 2 Cyryl Ogrodowczyk (66')
Octavio de Quiñones (68') 2 - 2
Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido 2 - 2 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido 2 - 3 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 6,9 % 71,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinsa Attack

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Loïs Mulot, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Octavio de Quiñones va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 68, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Attack, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Kuak kuak tean

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Kuak va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 38. Flavio Merino va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cyryl Ogrodowczyk que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Kuak.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Egon Wąsikiewicz va deixar a Alejandro Macabeo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Aivars Oglis va xutar magistralment una falta al minut 32 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rysiek Szefer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albentosa Anguera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 42 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rysiek Szefer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kuak va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Yiorgos Lakis va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.