Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frinti team (308411) - Los Osos de Noega (1437117) » 726894949: T75/J5/V

Liga 726894949 Información oficial sobre el partido 726894949 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.222 (5735)

Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 0 - 4 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
0 - 1 Ivan Mihov (31')
0 - 2 Neco Romero (37')
0 - 3 Italo Coraini (38')
0 - 4 Alejandro Castro (82')
Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 0 - 4 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 0 - 8 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frinti team

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Noega es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ivan Mihov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Santiago Garriador del Noega va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Neco Romero que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Italo Coraini va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Noega. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Castro de Noega l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Santiago Garriador de Noega, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Neco Romero va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Matteo Pupi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ivan Mihov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Noega va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Hadar Rodríguez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Vilches va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Noega va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ivan Mihov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Antonio César Gutiérrez-Calderón de Noega va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Castro.