Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teide F.C. (120380) - Los Osos de Noega (1437117) » 726894947: T75/J4/V

Liga 726894947 Información oficial sobre el partido 726894947 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.222 (5735)

Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido 1 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Régis Wyndaele (6') 1 - 0
Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido 1 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido 2 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teide F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 6 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Régis Wyndaele. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Régis Wyndaele, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ippolito Canfora va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alessandro Curto Pelle rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Salim Benseddik de Teide gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Milovan Maierle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 30 podia haver acabat en gol, però Elpídio Pitanguy va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Radomir Klimont una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Elpídio Pitanguy va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Yasser Aram gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Elpídio Pitanguy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Alessandro Curto Pelle de Teide va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yasser Aram de Teide va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Osos de Noega