Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmorejo Returns (1462316) - Drinkteam_Corp (799607) » 726894838: T75/J5/V

Liga 726894838 Información oficial sobre el partido 726894838 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.220 (5733)

Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido 2 - 1 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Víctor Hospital (41') 1 - 0
1 - 1 Diego Marecos (76')
Jesús Roigé (78') 2 - 1
Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido 2 - 1 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido 2 - 3 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmorejo Returns

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Salmorejo contenien la respiració mentre en Víctor Hospital s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Salmorejo prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Jesús Roigé va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Salmorejo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Ignacio De la Parra des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Adrian Boţogan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kamisi Nyariki de Salmorejo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marián Jabadoš al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aksel Markussen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Béla Vojtekovszki de Salmorejo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adalberto Valero García de Salmorejo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Drinkteam_Corp

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Diego Marecos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Drinkteam_Corp que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Endaitz Otsoro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Carlos Hurtado quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Vadim Rudeanu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Hurtado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joe Bajada de Drinkteam_Corp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.