Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tango & Donna (121875) - veguilla (1585078) » 726894738: T75/J7/V

Liga 726894738 Información oficial sobre el partido 726894738 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.218 (5731)

Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 1 - 0 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
Jan Kopaczewski (51') 1 - 0
Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 1 - 0 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 2 - 1 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tango & Donna

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Lanzas Codina va anar directament als peus de Jan Kopaczewski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Tango va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jan Kopaczewski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Modesto Ribeiro Pidal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Gergő Zrínyi del Tango ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdelhak Achachi va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Tapia Mateo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tango van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Flávio Dantas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Cucaller per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Modesto Ribeiro Pidal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isaac Ibarra de Tango va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

veguilla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Gilberto Cordero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de veguilla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Gilberto Cordero per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 65, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del veguilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gilberto Cordero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernard Broenner-Wedel de veguilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.