Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aranda manda cf (436319) - Leite da casa (1416926) » 726894671: T75/J5/V

Liga 726894671 Información oficial sobre el partido 726894671 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.217 (5730)

Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 1 - 2 Leite da casa Alineación oficial del equipo 'Leite da casa' en el partido
0 - 1 Francesco Davide Pianu (4')
0 - 2 Edward Cahill (75')
Salvador Tello (79') 1 - 2
Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 1 - 2 Leite da casa Alineación oficial del equipo 'Leite da casa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido 2 - 0 Leite da casa Alineación oficial del equipo 'Leite da casa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aranda manda cf

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Salvador Tello trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Piotr Stark va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Aranda enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Francesc Comalat va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Sejo Colltor va estar a punt d'empatar per a Aranda quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Facio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Aranda va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francesc Comalat no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jordan Incerpi hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Gómez de Rivero de Aranda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piotr Stark.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Leonel Colltor de Aranda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Leite da casa

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Leite va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Francesco Davide Pianu la va transformar en el 0 - 1.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Edward Cahill va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Leite i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Leite a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joaquín Berdor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Leite va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Paniagua, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Leite sortien al contraatac. La falta llançada per Francesco Davide Pianu va sortir força alta sense massa perill.