Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO RIOGAZAS (1435801) - Costeros (1578905) » 726894611: T75/J4/V

Liga 726894611 Información oficial sobre el partido 726894611 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.216 (5729)

ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 1 - 0 Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido
Lucjusz Żabecki (89') 1 - 0
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 1 - 0 Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 1 - 2 Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO RIOGAZAS

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Dan Persson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ATLETICO, un peu providencial d'en Lucjusz Żabecki va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 78 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Fagúndez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Costeros

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Al minut 4 de partit, Mario De Lellis de Costeros va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Sebastian Moores va estar a punt de posar per davant a Costeros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michael Busby va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario De Lellis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ATLETICO. La jugada d'estratègia del Costeros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sebastian Moores va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Costeros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurilio La Bella, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mario De Lellis al minut 76 semblava entrar, però Michael Busby va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.