Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariona Team (777926) - Puig-reig CF (801696) » 726894555: T75/J4/V

Liga 726894555 Información oficial sobre el partido 726894555 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.215 (5728)

Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 2 - 1 Puig-reig CF Alineación oficial del equipo 'Puig-reig CF' en el partido
Luis Úrculo (40') 1 - 0
1 - 1 Todor Stamenković (63')
César Augusto Fuentes (73') 2 - 1
Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 2 - 1 Puig-reig CF Alineación oficial del equipo 'Puig-reig CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 4 - 0 Puig-reig CF Alineación oficial del equipo 'Puig-reig CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariona Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Luis Úrculo de Mariona, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tito Fachuzo va anar directament als peus de César Augusto Fuentes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Guillermo Monje va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mariona.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Martí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Mariona va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Edgar Valenzuela Isla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Edgar Valenzuela Isla del Mariona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tito Fachuzo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Edgar Valenzuela Isla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrique Martí va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Edgar Valenzuela Isla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mariona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Marcelo Ciria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Puig-reig CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Puig-reig van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Todor Stamenković.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 79, en un 1 contra 1 amb el porter, però Deogracias Traba va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Marco Neira des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Marco Neira de Puig-reig va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.