Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanosuke (1583777) - Lottomatica Navàs (989725) » 726894491: T75/J2/V

Liga 726894491 Información oficial sobre el partido 726894491 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.214 (5727)

Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 2 - 0 Lottomatica Navàs Alineación oficial del equipo 'Lottomatica Navàs' en el partido
Roberto Gutiérrez (21') 1 - 0
Roberto Gutiérrez (71') 2 - 0
Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 2 - 0 Lottomatica Navàs Alineación oficial del equipo 'Lottomatica Navàs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 4 - 0 Lottomatica Navàs Alineación oficial del equipo 'Lottomatica Navàs' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanosuke

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Sanosuke va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Roberto Gutiérrez fent així el 1 - 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): El gol de falta de Roberto Gutiérrez sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 71 i ampliar l'avantatge de Sanosuke a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Sanosuke per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ángel Romero Román, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ingo van Calker no va ser aprofitada per en Gonzalo Lameiro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Romain Villemin de Sanosuke va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leon Tusiński per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kalle Scholte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Roberto Gutiérrez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Sanosuke ho intentava per la dreta per mitjà de Ingo van Calker, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Lameiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Leon Tusiński de Sanosuke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lottomatica Navàs

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Mordechai Stalker va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LNV que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 78 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Edgar Álvaro amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 83, un contraatac del LNV no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mordechai Stalker perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.