Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patillas_FC (1368522) - FC jou (1598517) » 726894470: T75/J11/V

Liga 726894470 Información oficial sobre el partido 726894470 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.213 (5726)

Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 2 - 2 FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido
Fernando Ancín (22') 1 - 0
1 - 1 Alberto Enciso (30')
Jorge Rubén Lascar (52') 2 - 1
2 - 2 Alberto Enciso (74')
Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 2 - 2 FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 3 - 0 FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patillas_FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Fernando Ancín, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Patillas_FC es posava per davant!
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gilberto Gambino va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge Rubén Lascar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Patillas_FC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Steve Watson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Patillas_FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Rubén Lascar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Gilberto Gambino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Ancín de Patillas_FC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Giulio De Ronzi del Patillas_FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lukas Nygård es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC jou

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Enciso va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de jou i marcant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): jou van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 74, quan Alberto Enciso va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Carlos Puig va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jean-Yves Herreman va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el jou va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Puig que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.