Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Cheira (801418) - U.D. Peaso (489142) » 726894456: T75/J7/V

Liga 726894456 Información oficial sobre el partido 726894456 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.213 (5726)

Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 0 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
0 - 1 Filippo Candeloro (85')
0 - 2 Jorge Martínez (87')
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 0 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 2 - 5 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Cheira

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Celdoni Critg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cheira se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Ruiz Peña va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Alejandro Zigüenza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Cheira per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Carlos San Pelayo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Halil Şener Sanal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Sánchez Angulo.

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Filippo Candeloro quedar desmarcat i marcar per a Peaso al minut 85. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Peaso augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jorge Martínez es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Peaso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Ramón Alcalde va quedar-se sol davant el porter Luke Prince, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Cosme Cervera va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Rubén Dosma, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ramón Alcalde va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Peaso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luke Prince va desviar el xut final de Jorge Martínez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de León Jaúregui després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luke Prince va poder desviar-lo a córner.