Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Cheira (801418) - A.C. Rvecitas (438945) » 726894439: T75/J3/V

Liga 726894439 Información oficial sobre el partido 726894439 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.213 (5726)

Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 1 - 3 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
0 - 1 Juan Luis Labanda (12')
0 - 2 Juan Luis Labanda (33')
Carlos San Pelayo (35') 1 - 2
1 - 3 Anselm Massaguer (60')
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 1 - 3 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 1 - 6 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Carlos San Pelayo va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Carlos San Pelayo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Carlos San Pelayo va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 32. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant 輝 (Teru) 馬場 (Baba) i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cheira, però el xut de Lazăr Florescu va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Halil Şener Sanal de Cheira va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Cheira va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eduardo Trillo Salazar va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Luis Ondovilla no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Halil Şener Sanal de Cheira es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

A.C. Rvecitas

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Luis Labanda quedar desmarcat i marcar per a Rvecitas al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Rvecitas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Luis Labanda es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rvecitas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anselm Massaguer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Luke Prince, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Lante no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Luke Prince va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Ángel Díaz de Reguero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.