Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.PLATON (439988) - Forever Geta C.F. (313238) » 726894392: T75/J5/V

Liga 726894392 Información oficial sobre el partido 726894392 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.212 (5725)

C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 3 - 0 Forever Geta C.F. Alineación oficial del equipo 'Forever Geta C.F.' en el partido
Widukind Sagl (24') 1 - 0
Víctor Castellnou (26') 2 - 0
Widukind Sagl (89') 3 - 0
C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 3 - 0 Forever Geta C.F. Alineación oficial del equipo 'Forever Geta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 3 - 0 Forever Geta C.F. Alineación oficial del equipo 'Forever Geta C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.PLATON

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): C.D.PLATON va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Widukind Sagl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Víctor Castellnou va incrementar l'avantatge de C.D.PLATON amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, C.D.PLATON va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Widukind Sagl, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.D.PLATON van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Casimiro Coscarate, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Widukind Sagl de C.D.PLATON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aravo Udobro de C.D.PLATON es va guanyar la targeta groga merescudament.

Forever Geta C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Iulian Zissu va estar a punt de posar per davant a Forever amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jacob Christian va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Ignacio Piñeiro marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Acácio Amaral que va xutar a fora per molt poc.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Dave Randle quasi redueix la diferència al marcador al minut 65, però una gran estirada d'en Jacob Christian va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Linnart Bilder la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Forever havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gian Kleinhenz.