Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paralalalolos (774163) - Reino de León F.C. (1418195) » 726894288: T75/J7/V

Liga 726894288 Información oficial sobre el partido 726894288 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.210 (5723)

Paralalalolos Alineación oficial del equipo 'Paralalalolos' en el partido 2 - 0 Reino de León F.C. Alineación oficial del equipo 'Reino de León F.C.' en el partido
Anter Zamalua (28') 1 - 0
Juan Sáinz Quintana (65') 2 - 0
Paralalalolos Alineación oficial del equipo 'Paralalalolos' en el partido 2 - 0 Reino de León F.C. Alineación oficial del equipo 'Reino de León F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paralalalolos Alineación oficial del equipo 'Paralalalolos' en el partido 1 - 1 Reino de León F.C. Alineación oficial del equipo 'Reino de León F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paralalalolos

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Paralalalolos prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Anter Zamalua va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Sáinz Quintana va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 1 (Ocasión evento especial rápido + pase): Teofilo Lobató va marxar per velocitat al minut 1 i va fer una passada de la mort a 谢 (Xie) 剑松 (Jiansong), però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Jorge Ordóñez del Paralalalolos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ismael Icart va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Simeón Barbacana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Paralalalolos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Teofilo Lobató, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Jorge Ordóñez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Reino de León F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Reino va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Luis Madrona va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Luis Madrona va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Salvador Menero va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miklós Báthory-Bozó.
  • 512 Minuto 16 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miklós Báthory-Bozó de Reino es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 16.