Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasiòn roja (1370649) - HaisenFlowers (1459949) » 726893943: T75/J5/V

Liga 726893943 Información oficial sobre el partido 726893943 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.204 (5717)

Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 2 - 2 HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido
Frederico Cousillas (7') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Gabirondo (34')
Marcos Goyaes (64') 2 - 1
2 - 2 Isidoro Nogueira (68')
Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 2 - 2 HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 3 - 0 HaisenFlowers Alineación oficial del equipo 'HaisenFlowers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasiòn roja

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Frederico Cousillas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pasiòn se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 64 gràcies a la jugada de Marcos Goyaes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Goyaes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan David Botí de Pasiòn gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Frederico Cousillas del Pasiòn ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Argimiro Ruiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pasiòn.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Aniceto Foncueva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pasiòn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en César Seco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Jerez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 82 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txema Iguereta de Pasiòn es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

HaisenFlowers

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Eduardo Gabirondo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 68, quan Isidoro Nogueira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip HaisenFlowers Ivan Aspenstrand quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rafael Alberto Saavedra Guzmán l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Abel van Esseveldt al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tore Nonbo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HaisenFlowers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): HaisenFlowers van sortir al contraatac al minut 76, però Abel van Esseveldt va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.