Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thomas Ripley Hits (488930) - Brody C.F. (1434364) » 726893501: T75/J7/V

Liga 726893501 Información oficial sobre el partido 726893501 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.196 (5709)

Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 0 - 0 Brody C.F. Alineación oficial del equipo 'Brody C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 2 - 1 Brody C.F. Alineación oficial del equipo 'Brody C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thomas Ripley Hits

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Talented t per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Timo Liesering, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gustavo Luporini va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Marcin Brzyk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Charitonas Gopanas va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Talented t va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Dino Bertozzi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mozart Alencar.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mozart Alencar va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rombout Grootveld de Talented t la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Brody C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Tristram Petherbridge va estar a punt de posar per davant a Brody amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enzo Héctor Duffei va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Telmo Silva que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Tristram Petherbridge va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Toni Leppänen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enzo Héctor Duffei va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Brody va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enzo Héctor Duffei va desviar el xut final de Juha Scharin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.