Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txingurri FC (1581151) - Siento Quinse (1335066) » 726892838: T75/J9/V

Liga 726892838 Información oficial sobre el partido 726892838 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.184 (5697)

Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 2 - 1 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
Eirikkur á Tvørabakka (38') 1 - 0
1 - 1 Julien Potier (43')
Gianni Tosoratti (89') 2 - 1
Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 2 - 1 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txingurri FC Alineación oficial del equipo 'Txingurri FC' en el partido 2 - 0 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txingurri FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Zenon Kotomski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eirikkur á Tvørabakka va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 38.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gianni Tosoratti, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zenon Kotomski va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Espiñeira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Tiziano Pierattini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Txingurri se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eirikkur á Tvørabakka va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dirk Pullheim va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Kobe Arijs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eirikkur á Tvørabakka de Txingurri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Siento Quinse

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): El porter de Siento va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julien Potier va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Siento van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anes Spahić va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benny Stolberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.