Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XO_OISHI_II (796978) - BibaOlesaYColauAlcaldesa (1455870) » 726892710: T75/J5/V

Liga 726892710 Información oficial sobre el partido 726892710 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.182 (5695)

XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 4 - 0 BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido
Leandro Prôa (31') 1 - 0
Abel Iturbe (35') 2 - 0
Jon Andoni Aroka (56') 3 - 0
Ignacio Porcel (76') 4 - 0
XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 4 - 0 BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 2 - 0 BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XO_OISHI_II

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Leandro Prôa va donar a XO_OISHI_II un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de XO_OISHI_II va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abel Iturbe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del XO_OISHI_II va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jon Andoni Aroka, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Ignacio Porcel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ignacio Porcel va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Porcel va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Leandro Prôa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leandro Prôa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julio Cambero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Vidal Fentans una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Andrej Vukić va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Liviu Andreiaş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pasqual Gili de XO_OISHI_II es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

BibaOlesaYColauAlcaldesa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BibaOlesaYColauAlca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Ventimilla va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Lluís Sansa va rebre molts aplaudiments. Al minut 84 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Hipólito Baltazar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BibaOlesaYColauAlca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Lluís Sansa de BibaOlesaYColauAlca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.