Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BibaOlesaYColauAlcaldesa (1455870) - Dudits SA (797693) » 726892707: T75/J4/V

Liga 726892707 Información oficial sobre el partido 726892707 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.182 (5695)

BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido 5 - 2 Dudits SA Alineación oficial del equipo 'Dudits SA' en el partido
Ionuţ Perşunaru (29') 1 - 0
1 - 1 Henrik Wilhjelm (48')
1 - 2 Jesús Matute Suso (49')
Trajano Borja (62') 2 - 2
Ajnur Ćerimagić (64') 3 - 2
Ionuţ Perşunaru (68') 4 - 2
Lluís Sansa (91') 5 - 2
BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido 5 - 2 Dudits SA Alineación oficial del equipo 'Dudits SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido 0 - 2 Dudits SA Alineación oficial del equipo 'Dudits SA' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BibaOlesaYColauAlcaldesa

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Ionuţ Perşunaru va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a BibaOlesaYColauAlca.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Guillermo Alvarado de BibaOlesaYColauAlca va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Trajano Borja, que no va perdonar.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lluís Sansa va anar directament als peus de Ajnur Ćerimagić que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): BibaOlesaYColauAlca sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Ionuţ Perşunaru va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 2.
  • 186 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 5 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del BibaOlesaYColauAlca. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Lluís Sansa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del BibaOlesaYColauAlca no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ionuţ Perşunaru perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ajnur Ćerimagić.

Dudits SA

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en Henrik Wilhjelm va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Jesús Matute Suso va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 49 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Dudits va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrej Vukić va desviar el xut final de Jesús Matute Suso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francesco Appio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Andrej Vukić, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesco Appio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Dudits la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 71 en Jesús Matute Suso va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andrej Vukić va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mobiya Banaken ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.