Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Jove Sa Torre (995703) - FC Xispita (799706) » 726892442: T75/J8/V

Liga 726892442 Información oficial sobre el partido 726892442 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.177 (5690)

Penya Jove Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Penya Jove Sa Torre' en el partido 0 - 2 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
0 - 1 Bernhard Lutteroth (48')
0 - 2 Trevor Campbell (58')
Penya Jove Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Penya Jove Sa Torre' en el partido 0 - 2 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Penya Jove Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Penya Jove Sa Torre' en el partido 1 - 2 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Jove Sa Torre

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Penya Jove va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesco Obino en un 1 contra 1 amb el porter Joan Carles Ivern, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Penya Jove va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reiko Qualen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joan Carles Ivern.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Juan Alberto Alarcón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Penya Jove.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Penya Jove, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Anton Dinkelmann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

FC Xispita

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bernhard Lutteroth va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al 58 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Xispita augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Trevor Campbell es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Trevor Campbell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Xispita va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pau Antich va desviar el xut final de Ponç Puigdelmas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fèlix Albòs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Fèlix Albòs va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pau Antich va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Federico Ibaizábal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xispita va quedar sense poder incrementar el seu marcador.