Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Valldo (1338498) - la Canaleja (1419338) » 726892271: T75/J7/V

Liga 726892271 Información oficial sobre el partido 726892271 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.174 (5687)

U.E. Valldo Alineación oficial del equipo 'U.E. Valldo' en el partido 0 - 2 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
0 - 1 Manolis Lissaridis (34')
0 - 2 Umberto Kelemen (39')
U.E. Valldo Alineación oficial del equipo 'U.E. Valldo' en el partido 0 - 2 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Valldo Alineación oficial del equipo 'U.E. Valldo' en el partido 0 - 1 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Valldo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valldo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Constantin Budweiser va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Zamora de Valldo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valldo, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Daniel Zamora va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Benito Fichele de Valldo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54 de partit, Benito Fichele de Valldo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

la Canaleja

Goles Goles

  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Manolis Lissaridis de Canaleja va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Canaleja l'avantatge per 0 - 2. Umberto Kelemen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alun Dawe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manolis Lissaridis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manolis Lissaridis es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Russell Elstner quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Carlos Maza, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Apollon Aggeloudis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manolis Lissaridis després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Carlos Maza va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Russell Elstner de Canaleja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.