Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vetor de Granada (1595360) - Gonzo Team (795808) » 726891984: T75/J5/V

Liga 726891984 Información oficial sobre el partido 726891984 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.169 (5682)

Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 1 - 1 Gonzo Team Alineación oficial del equipo 'Gonzo Team' en el partido
0 - 1 Onno Schokker (66')
Javier Amores (76') 1 - 1
Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 1 - 1 Gonzo Team Alineación oficial del equipo 'Gonzo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido 1 - 1 Gonzo Team Alineación oficial del equipo 'Gonzo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetor de Granada

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Javier Amores va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vetor i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Brendon Baufays va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Jordan Gipson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vetor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Carlos Tocancipá, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valerio Vidanes va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vetor, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Brendon Baufays va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Vetor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brendon Baufays, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Gonzo Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 66 i semblava que Gonzo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Onno Schokker va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Timo Teikari no va ser aprofitada per en Dwight Bruce que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Nishan Jayasinghe va estar a punt de posar per davant a Gonzo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamin Price va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Benjamin Price, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mihai Drăgan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Lucio Trope va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benjamin Price va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Taavi Hernes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gonzo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Lucio Trope va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Nishan Jayasinghe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamin Price, però la pilota va topar amb el travesser.