Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aparvaos (773381) - Bobby Barnes Blisters (47537) » 726891752: T75/J3/V

Liga 726891752 Información oficial sobre el partido 726891752 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.165 (5678)

Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido 1 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Umut Pektürk (74') 1 - 0
Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido 1 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido 1 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparvaos

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Umut Pektürk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Aparvaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Johnni Viby van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ignacio Maestre España a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anatoli Nikolov de Aparvaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Ciacci de Aparvaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Ciacci de Aparvaos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Simón Quintanilla de Aparvaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bobby Barnes Blisters

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blisters, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Francisco Valencia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Blisters va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mahmoud Mazeek va desviar el xut final de Enrique Salinas Malagamba després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blisters va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pere Clarà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ignacio Maestre España de Blisters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enrique Salinas Malagamba no va ser aprofitada per en Catulo Porta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Blisters va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Catulo Porta, però el porter rival va fer una gran aturada.