Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDSantalecina (1599054) - Aparvaos (773381) » 726891745: T75/J2/V

Liga 726891745 Información oficial sobre el partido 726891745 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.165 (5678)

UDSantalecina Alineación oficial del equipo 'UDSantalecina' en el partido 1 - 0 Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido
Luis Miguel Vado (3') 1 - 0
UDSantalecina Alineación oficial del equipo 'UDSantalecina' en el partido 1 - 0 Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDSantalecina Alineación oficial del equipo 'UDSantalecina' en el partido 2 - 0 Aparvaos Alineación oficial del equipo 'Aparvaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDSantalecina

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): UDSantalecina prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Luis Miguel Vado va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Lucio Leonarduzzi gairebé va marcar per a UDSantalecina des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Luis Miguel Vado quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Gómez de UDSantalecina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mahmoud Mazeek al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Volante va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Juan Volante va sorprendre Mahmoud Mazeek amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dámaso Alzamora de UDSantalecina es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dámaso Alzamora de UDSantalecina va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Aparvaos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Bebe Bunea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aparvaos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Johnni Viby va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Juan Volante. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Aparvaos va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Umut Pektürk que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Simón Quintanilla de Aparvaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.