Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hotelbri (1370549) - CAT-DPF (777757) » 726891665: T75/J10/V

Liga 726891665 Información oficial sobre el partido 726891665 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.163 (5676)

Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 0 - 2 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
0 - 1 Lionel Hedley (7')
0 - 2 Martí Erloeta (89')
Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 0 - 2 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 1 - 0 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hotelbri

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Mikel Ziarda va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Melvin Kraner va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hotelbri Talal Yousef Al-Rawas quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Melvin Kraner l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Caso.

CAT-DPF

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de CAT-DPF el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lionel Hedley va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): CAT-DPF sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Martí Erloeta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CAT-DPF, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Lionel Hedley va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Rodríguez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.