Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ReaL QadiS CF (1415297) - Pulgosos c.f (1578286) » 726891535: T75/J5/V

Liga 726891535 Información oficial sobre el partido 726891535 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.161 (5674)

ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido 1 - 0 Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido
Ricardo Torrecilla (30') 1 - 0
ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido 1 - 0 Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido 1 - 1 Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ReaL QadiS CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El porter de ReaL QadiS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricardo Torrecilla va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Trillo Salazar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ReaL QadiS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ReaL QadiS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Caballa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Pulgosos c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Nahuel Téllez Peña, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Refik Khodko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Pulgosos van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Joaquim Eduardo Sá no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Mirko Andretta de Pulgosos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pulgosos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mirko Andretta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Pulgosos creava perill des de la dreta al minut 49, però en Nahuel Téllez Peña, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Refik Khodko desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Alois Smetana, al minut 53 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): El jugador visitant Alois Smetana va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 55 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Yechezkel Katsevman al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.