Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rivendel club birras (800491) - El Pony f.c. (1600751) » 726891379: T75/J8/V

Liga 726891379 Información oficial sobre el partido 726891379 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.158 (5671)

rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido 0 - 1 El Pony f.c. Alineación oficial del equipo 'El Pony f.c.' en el partido
0 - 1 Ubaldo Cabana de Bergantiños (49')
rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido 0 - 1 El Pony f.c. Alineación oficial del equipo 'El Pony f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido 0 - 1 El Pony f.c. Alineación oficial del equipo 'El Pony f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivendel club birras

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendel va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jens Wernersgrüner va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adnan Bakhtaoui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): rivendel van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Clint Aarons no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wissam Abdulrazaq Al-Aghbary de rivendel es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Maria Solla de rivendel es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Pony f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pony van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ubaldo Cabana de Bergantiños va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 19 (Ocasión evento especial): Ricardo André Lemos Rodrigues va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 19, però no s'esperava que en Jens Wernersgrüner, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jean-Marie Danel va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jens Wernersgrüner el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.