Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fúboltotal (122580) - Vives Athletic (1367190) » 726891294: T75/J1/V

Liga 726891294 Información oficial sobre el partido 726891294 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.157 (5670)

Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 2 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
0 - 1 Matteo Flückiger (31')
Roberto Pezzoli (39') 1 - 1
Timur Menyashkin (65') 2 - 1
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 2 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 3 - 0 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fúboltotal

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Roberto Pezzoli igualava per Fúboltotal en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fúboltotal contenien la respiració mentre en Timur Menyashkin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Julio César Manzano Ruiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fúboltotal.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bertino Cruz Jesus va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Platon Javashvili rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Timur Menyashkin quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 78 minuts, el Fúboltotal va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Platon Javashvili, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Soriano Casla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Fúboltotal va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tauro Salas va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tauro Salas de Fúboltotal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vives Athletic

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Zdeněk Mrskoš sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Matteo Flückiger que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 David Golding va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gilles Ständer va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.