Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bodom Dragons (120639) - El Castigador (1421007) » 726891160: T75/J9/V

Liga 726891160 Información oficial sobre el partido 726891160 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.154 (5667)

Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 2 - 0 El Castigador Alineación oficial del equipo 'El Castigador' en el partido
Peeter Oja (79') 1 - 0
Peeter Oja (85') 2 - 0
Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 2 - 0 El Castigador Alineación oficial del equipo 'El Castigador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 4 - 1 El Castigador Alineación oficial del equipo 'El Castigador' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Dragons va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 79 Peeter Oja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Dragons va aconseguir el 2 - 0 quan Peeter Oja va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Sören Schwabhausen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dragons.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ciro Rondelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Santi Suárez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Franz Fiedler va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Dragons va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Peeter Oja va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Santiago Tenorio.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ioan-Gabriel Mitran va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Kusi Stetzel aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lenny Carstensen va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Santiago Tenorio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Kusi Stetzel del Dragons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peeter Oja de Dragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ioan-Gabriel Mitran de Dragons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ioan-Gabriel Mitran es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

El Castigador

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ciro Rondelli de Castigador, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sven Liehner de Castigador va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.