Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trechado F.C. (775592) - Bodom Dragons (120639) » 726891128: T75/J2/V

Liga 726891128 Información oficial sobre el partido 726891128 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.154 (5667)

trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 0 - 4 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
0 - 1 Fabián Rojas (11')
0 - 2 Franz Fiedler (33')
0 - 3 Peeter Oja (79')
0 - 4 Peeter Oja (85')
trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 0 - 4 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 2 - 1 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trechado F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Finn Hartley quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Zura Gatikashvili va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Norman Kephas va ridiculitzar a en Santi Suárez amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Dragons va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Fabián Rojas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fabián Rojas va anar directament als peus de Franz Fiedler que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Dragons per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Peeter Oja. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Peeter Oja conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-4

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Dragons quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Peeter Oja va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ioan-Gabriel Mitran. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Phil Whelan per la seva rapidesa. Al minut 70 va intentar marxar per velocitat d'en Khaleel Bin Abdullah Al-Binali, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Augusto Dolcini va ser clau en la jugada d'atac de Dragons al minut 81, quan ell mateix va fer una passada brutal a Franz Fiedler, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Amai Bermeo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.