Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thick as a Brick CF (795280) - A.D. Rayo Vallekano (772328) » 726891083: T75/J4/V

Liga 726891083 Información oficial sobre el partido 726891083 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.153 (5666)

Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido 1 - 2 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
Fermín Daniel 'Koska' Molino (22') 1 - 0
1 - 1 Karl Fill (73')
1 - 2 Xavier Buguet (82')
Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido 1 - 2 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido 2 - 1 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thick as a Brick CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fermín Daniel 'Koska' Molino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Villamor se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kenan Alispahić va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villamor a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bartholdus Krauthoff va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Tony Reilly, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Tony Reilly va sorprendre Navin Dasgupta amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Sven Mozart quasi marca en una jugada assajada de córner que Javier Garcés de la Mota havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Karl Fill que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Vallekano agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xavier Buguet amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Mattias Ekenblom va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rivohery 'Cuco' Nomenjanahary va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Xavier Buguet de Vallekano va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.