Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Vilasanes (777889) - Semos Probes (1455611) » 726891062: T75/J13/V

Liga 726891062 Información oficial sobre el partido 726891062 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / V.152 (5665)

At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
Javier Ferrant (11') 1 - 0
1 - 1 Marcos González-Grano de Oro (47')
1 - 2 Pere Diumaró (77')
At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,8 % 61,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Vilasanes

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Javier Ferrant, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rubén Malpica! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Antonio Osorio Zayas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Semos Probes

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Marcos González-Grano de Oro per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, Probes es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Pere Diumaró es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Melxor Cerro per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ronaldo Souteliño no va ser aprofitada per en Jesús Tejedor que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El jugador visitant Antonello Bellin va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 32 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 67 en Pere Diumaró ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ronaldo Souteliño el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Melxor Cerro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Ronaldo Souteliño quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Viljami Krökki, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bogdan-Gabriel Chilău va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.