Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majaderos Fc (1366620) - Inter de Bunker (311579) » 726890973: T75/J4/V

Liga 726890973 Información oficial sobre el partido 726890973 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.151 (5664)

Majaderos Fc Alineación oficial del equipo 'Majaderos Fc' en el partido 3 - 2 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
Juuso Rauman (34') 1 - 0
1 - 1 Carlos Abascal (37')
Rubén Gotrano (50') 2 - 1
2 - 2 Jiří Rozsíval (66')
Alain 'Guti' du Réau (77') 3 - 2
Majaderos Fc Alineación oficial del equipo 'Majaderos Fc' en el partido 3 - 2 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Majaderos Fc Alineación oficial del equipo 'Majaderos Fc' en el partido 4 - 0 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majaderos Fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Maja va ser Juuso Rauman.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Maja prenia la batuta de l'encontre al minut 50, quan en Rubén Gotrano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 77 gràcies a la jugada de Alain 'Guti' du Réau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Maja va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però André Fausten va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alain 'Guti' du Réau va ridiculitzar a en Jiří Rozsíval amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Maja va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Konstantin Kardorff ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En André Fausten del Maja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ferdinand Alleyrat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Konstantin Kardorff va rematar alt.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de André Fausten va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Maciej Ścieślicki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Stjepan Kohl va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Trần Phúc Hoán per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Inter de Bunker

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tor-Leif Skogén va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carlos Abascal, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jiří Rozsíval de Inter va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bronyslav Danileychenko, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Miguel Correa va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 64, i va passar la pilota a Carlos Abascal, però aquest no va encertar a marcar.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Inter va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Trần Phúc Hoán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.