Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PIPITA (435602) - Beleriand (1368309) » 726890884: T75/J10/V

Liga 726890884 Información oficial sobre el partido 726890884 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.149 (5662)

PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 0 - 2 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
0 - 1 Boris Fitipaldis (33')
0 - 2 Boris Fitipaldis (37')
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 0 - 2 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 0 - 2 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPITA

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): PIPITA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ceandro Concabella va anar a parar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ihintz Goikoa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Soler Rodero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silo Ollero de PIPITA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Beleriand

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Boris Fitipaldis va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Boris Fitipaldis va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Silo Ollero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Boris Fitipaldis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Boris Fitipaldis de Beleriand va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Beleriand van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Bajo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.