Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santibañez (1597513) - NAITO (1433370) » 726890630: T75/J3/V

Liga 726890630 Información oficial sobre el partido 726890630 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.145 (5658)

Santibañez Alineación oficial del equipo 'Santibañez' en el partido 3 - 3 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Alejandro Luis Hurtado (2') 1 - 0
1 - 1 Zalán Kecskeméti (29')
Jesús Triana (38') 2 - 1
2 - 2 Antonio Torres (80')
Fernando Martínez (81') 3 - 2
3 - 3 Ghaïth Chaoufi (83')
Santibañez Alineación oficial del equipo 'Santibañez' en el partido 3 - 3 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santibañez Alineación oficial del equipo 'Santibañez' en el partido 4 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santibañez

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Alejandro Luis Hurtado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Triana, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Fernando Martínez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Santibañez es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Álvaro Jimeno al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor De Lima va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Víctor De Lima, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Santibañez ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor De Lima, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Liviu Medve una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Álvaro Jimeno va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alexandru Ruja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Luis Hurtado de Santibañez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NAITO

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Francesc Xavier de Bofarull va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Zalán Kecskeméti, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): NAITO, al minut 80, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Antonio Torres.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Antonio Torres va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ghaïth Chaoufi va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. NAITO posava el marcador 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Francesc Xavier de Bofarull va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Cambra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Aguirre.