Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manresa NMER (119865) - Pilarin Vallés C.F (1432757) » 726890591: T75/J7/V

Liga 726890591 Información oficial sobre el partido 726890591 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.144 (5657)

Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido 1 - 1 Pilarin Vallés C.F Alineación oficial del equipo 'Pilarin Vallés C.F' en el partido
Pius Rederer (32') 1 - 0
1 - 1 Argider 'Guti' Zubiría (41')
Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido 1 - 1 Pilarin Vallés C.F Alineación oficial del equipo 'Pilarin Vallés C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido 2 - 2 Pilarin Vallés C.F Alineación oficial del equipo 'Pilarin Vallés C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,7 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manresa NMER

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Pius Rederer va donar a Manresa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Huey Eytle va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Ferriol 'Bodø' Climent va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Manresa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Passakorn Nonpakdi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Pilarin Vallés C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Als 41 minuts de partit, Argider 'Guti' Zubiría de Pilarin va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Arnau 'Peda' Ribalaigua va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Atilano 'Roberto C.' Pita, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Odón 'Savvy' González Estefaní hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fidel 'Clarence' Revuelta Coll havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Juan Pedro 'Hierro' Cobarrubias va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Fidel 'Clarence' Revuelta Coll va estar a punt de posar per davant a Pilarin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Davide Gasparini va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Davide Gasparini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Calvino 'Raul Gonzalez' Hoya no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pilarin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Pedro 'Hierro' Cobarrubias, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Atilano 'Roberto C.' Pita quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.