Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AmpostaFC (1460228) - Nopuedorr (1595453) » 726890464: T75/J4/V

Liga 726890464 Información oficial sobre el partido 726890464 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.142 (5655)

AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 3 - 1 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
Mihai Geangoş (24') 1 - 0
Ariel Arnaldo Richieri (35') 2 - 0
Ariel Arnaldo Richieri (83') 3 - 0
3 - 1 Jorge Guzmán Aroca (85')
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 3 - 1 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 0 Nopuedorr Alineación oficial del equipo 'Nopuedorr' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmpostaFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AmpostaFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mihai Geangoş va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): AmpostaFC va augmentar la diferència quan Ariel Arnaldo Richieri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ariel Arnaldo Richieri va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 83, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del AmpostaFC, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Mihai Geangoş de AmpostaFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Marcelo Salvo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Sami Kaunisto gairebé va marcar per a AmpostaFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Faas Aldenhoven, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Nopuedorr

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Guzmán Aroca de Nopuedorr va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nopuedorr, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lakdasa Gemunu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el Nopuedorr estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Carlos Treviño va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Lakdasa Gemunu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Carlos Treviño de Nopuedorr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.