Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FutRoller F.C. (991759) - KK Werder Bremen (313432) » 726890190: T75/J5/V

Liga 726890190 Información oficial sobre el partido 726890190 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.137 (5650)

FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 3 - 0 KK Werder Bremen Alineación oficial del equipo 'KK Werder Bremen' en el partido
Vanderlei Angelini (15') 1 - 0
Saro Tripalo (39') 2 - 0
Mykola Polischuk (89') 3 - 0
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 3 - 0 KK Werder Bremen Alineación oficial del equipo 'KK Werder Bremen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 0 - 2 KK Werder Bremen Alineación oficial del equipo 'KK Werder Bremen' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Vanderlei Angelini va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a FutRoller.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Saro Tripalo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FutRoller i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, FutRoller va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mykola Polischuk, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): FutRoller van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Chakara Khai no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FutRoller va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carles Maria Follana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Saro Tripalo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 74 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FutRoller, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Vanderlei Angelini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

KK Werder Bremen

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Gebhard Grafrath que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Matias Rissanen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dalton Longfellow quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): KKWB va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gregorio Bazzucchi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Silvio Jánez al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 51, quan un error defensiu va deixar Dalton Longfellow completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Alejandro Latorre va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Png Hock Jun va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ciro Rizzu.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Matias Rissanen va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ciro Rizzu no es va rendir i va fer unes grans aturades.