Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerditos Salvajes (1367203) - Postiguet f.c. (119398) » 726890010: T75/J2/V

Liga 726890010 Información oficial sobre el partido 726890010 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.134 (5647)

Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 3 - 1 Postiguet f.c. Alineación oficial del equipo 'Postiguet f.c.' en el partido
Enrique Balodis (7') 1 - 0
Manuel Malherbe (60') 2 - 0
Viktor Bodor (66') 3 - 0
3 - 1 Andrea Mansilla (68')
Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 3 - 1 Postiguet f.c. Alineación oficial del equipo 'Postiguet f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 3 - 0 Postiguet f.c. Alineación oficial del equipo 'Postiguet f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Enrique Balodis de Cerditos, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 135 Minuto 60 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Manuel Malherbe de Cerditos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Cerditos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Viktor Bodor des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Viktor Bodor va fer una magnífica centrada, però la rematada de Javier Miarons va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Javier Miarons una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Alfonso Vicente Español va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Balodis per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfonso Vicente Español va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Madariaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ástor Jané. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Hans Jógvanson era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Postiguet f.c.

Goles Goles

  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): Al 68 minuts, El Posti va fer el 3-1. En Andrea Mansilla va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Carlos Vidanía va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Horst Mühleisen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Angelo Muñiz quasi aconsegueix empatar per Posti al minut 27, però Horst Mühleisen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Posti sortien al contraatac. La falta llançada per Carlos Vidanía va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Darío Díaz de Trechuelo.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aser Juárez Yepes de Posti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Rubén Darío Díaz de Trechuelo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.