Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bebe F.C. (118615) - MONSTER ENERGY YAMAHA FC (48393) » 726889852: T75/J4/V

Liga 726889852 Información oficial sobre el partido 726889852 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.131 (5644)

Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido 3 - 3 MONSTER ENERGY YAMAHA FC Alineación oficial del equipo 'MONSTER ENERGY YAMAHA FC' en el partido
Carlos 'Púlpito' Raimundez (3') 1 - 0
Tinguaro Taracena (11') 2 - 0
Kenneth Wilson (12') 3 - 0
3 - 1 Jacob Mahenge (28')
3 - 2 Markus Thessler (73')
3 - 3 Julian-Andreas Eisenberger (86')
Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido 3 - 3 MONSTER ENERGY YAMAHA FC Alineación oficial del equipo 'MONSTER ENERGY YAMAHA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido 2 - 1 MONSTER ENERGY YAMAHA FC Alineación oficial del equipo 'MONSTER ENERGY YAMAHA FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bebe F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Bebe sempre confia amb les genialitats d'en Carlos 'Púlpito' Raimundez; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tinguaro Taracena va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kenneth Wilson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Bebe.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Tinguaro Taracena gairebé va marcar per a Bebe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 46 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos 'Púlpito' Raimundez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Niko Teräs rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bebe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tinguaro Taracena, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kenneth Wilson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

MONSTER ENERGY YAMAHA FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 28, el jugador visitant Jacob Mahenge va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 73 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Markus Thessler.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Julian-Andreas Eisenberger que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): YAMAHA van seguir progressant per la banda dreta. Alessandro Sodano va tenir la seva oportunitat al minut 53, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carl Pensar no va ser aprofitada per en David Martin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Manuele Zizzoli va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Markus Thessler des de l'esquerra.