Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba Killer Bees (1430871) - Break Point (1337789) » 726889777: T75/J14/V

Liga 726889777 Información oficial sobre el partido 726889777 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.129 (5642)

Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 0 - 1 Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido
0 - 1 Yannick Dabadie (36')
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 0 - 1 Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 3 - 0 Break Point Alineación oficial del equipo 'Break Point' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Killer Bees

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Paolo Dorland va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paolo Dorland ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kuno Eriksson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Ramon Arqués.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Folke Eisgruber va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Mirko Tornei de KillerBees va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 58, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kuno Eriksson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kuno Eriksson hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Dorland de KillerBees amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Break Point

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yannick Dabadie sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Giuliano Cinti va rebre molts aplaudiments. Al minut 18 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edwin Bertschmann de Break es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.