Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samurài Warriors (1419581) - GIRONA FC - RUDI (121381) » 726889596: T75/J10/V

Liga 726889596 Información oficial sobre el partido 726889596 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.126 (5639)

Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 3 - 0 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
Fredrik Andersson (9') 1 - 0
Gabriele Musini (21') 2 - 0
Pablo Fuentes Albar (22') 3 - 0
Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 3 - 0 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido 4 - 0 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Fredrik Andersson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. S.Warriors es posava per davant!
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gabriele Musini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a S.Warriors.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Pablo Fuentes Albar va incrementar l'avantatge de S.Warriors amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Stephan Kaltenegger va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mustafa Canpolat per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ismaël Charvin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Fernando Maciel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Ismaël Charvin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stephan Kaltenegger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de S.Warriors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arnaud Adjamossi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Fernando Maciel de S.Warriors gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Stephan Kaltenegger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ismaël Charvin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dávid Ágh de S.Warriors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GIRONA FC - RUDI

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Arshia Chahian quasi redueix la diferència al marcador al minut 31, però una gran estirada d'en Konrad Nikończuk va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Frank Mahau va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Konrad Nikończuk va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Rudy va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mitar Lapčević va anar a parar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Mitar Lapčević completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bilal Amr de Rudy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.