Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Marta de Tormes (1337092) - F.C. Pharma (1585910) » 726889527: T75/J7/V

Liga 726889527 Información oficial sobre el partido 726889527 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.125 (5638)

Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido 2 - 1 F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido
0 - 1 Mauro Valdés Díaz (41')
Ricco Lehr (68') 1 - 1
Manuel Murillo (81') 2 - 1
Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido 2 - 1 F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido 2 - 0 F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Marta de Tormes

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ricco Lehr va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tormes empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Manuel Murillo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Tormes es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Tormes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stefan Davidsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Juan Farfán quasi dona a Tormes l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mauro Soares va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Juan Farfán gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pablo Uzes va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Tormes va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Manuel Murillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Onofrio Giannetta va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Pablo Uzes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Manuel Murillo de Tormes va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Onofrio Giannetta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tormes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Murillo per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo Uzes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

F.C. Pharma

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pharma el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mauro Valdés Díaz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Pharma van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Mauro Valdés Díaz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pharma va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Íñigo Barizo va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Stefan Davidsson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pharma al minut 72.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pharma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Valdés Díaz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pharma van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Pamplona va sortir desviat a la dreta de la porteria.