Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Paquetoides (798578) - SUPER GARLICK (125717) » 726889470: T75/J7/V

Liga 726889470 Información oficial sobre el partido 726889470 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.124 (5637)

U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 3 - 2 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
0 - 1 Voicu Mercaş (12')
Ander Zamalloa (16') 1 - 1
Mateusz 'Pollo Empanado' Wyrwas (63') 2 - 1
Raphael Chami (73') 3 - 1
3 - 2 Maurizio Santonocito (82')
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 3 - 2 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 1 - 2 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Paquetoides

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Paquetoides aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ander Zamalloa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Mateusz 'Pollo Empanado' Wyrwas de Paquetoides, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Raphael Chami va augmentar l'avantatge de Paquetoides a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paquetoides va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mateusz 'Pollo Empanado' Wyrwas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raphael Chami! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Mateusz 'Pollo Empanado' Wyrwas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Paquetoides que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Paquetoides va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Rares, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Voicu Mercaş que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a GARLICK.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Maurizio Santonocito.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Carlos Neira que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Voicu Mercaş de GARLICK va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Francesc de Pau Boscà que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Karlo Prosenica de GARLICK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): GARLICK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Sixto Montes Sanz va quedar-se sol davant el porter Roberto Abugattas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jorge Cordido va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.