Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los ChafaCharcos C. F. (121698) - CSI Carlet (1416255) » 726889299: T75/J6/V

Liga 726889299 Información oficial sobre el partido 726889299 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.121 (5634)

Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido 1 - 1 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
0 - 1 Patryk Knosala (17')
Andriy Bdzholenko (76') 1 - 1
Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido 1 - 1 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido 2 - 0 CSI Carlet Alineación oficial del equipo 'CSI Carlet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los ChafaCharcos C. F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 76, Andriy Bdzholenko de ChafaCharcos empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rómulo Valenzuela va servir per deixar enrere el gegant Čaba Kapláč al minut 3, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Andriy Bdzholenko va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Čaba Kapláč per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Ziti Areatza de ChafaCharcos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Martínez de ChafaCharcos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CSI Carlet

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Carlet es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Patryk Knosala es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carlet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juho Hankanen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arnold van Berkel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Zdislav Šíma de Carlet no va ser gol per ben poc.