Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona CF (123724) - Valencia C.F. (1366490) » 726889007: T75/J3/V

Liga 726889007 Información oficial sobre el partido 726889007 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.116 (5629)

Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 3 - 3 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
César Rajoy (15') 1 - 0
1 - 1 Xacinto Tanoira (51')
1 - 2 Landolin Möncke (70')
1 - 3 Ighlaf Haytour (80')
David Babieca (85') 2 - 3
Francisco Javier Bono (87') 3 - 3
Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 3 - 3 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido 1 - 6 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 15, en Marc Grinyó del Girona va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a César Rajoy que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en David Babieca trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Francisco Javier Bono va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Girona empatava el partit, 3 a 3, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Girona sortien al contraatac. La falta llançada per Òscar Balcell va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Òscar Balcell de Girona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvino Moya de Girona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valencia C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Xacinto Tanoira, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 51.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Valencia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Landolin Möncke va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valencia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ighlaf Haytour es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Xacinto Tanoira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Louis-Philippe Bocquet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Landolin Möncke al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Xacinto Tanoira per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Landolin Möncke quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 39, en un 1 contra 1 amb el porter, però Louis-Philippe Bocquet va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Nguyễn Hữu Khoát des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Valencia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Louis-Philippe Bocquet va desviar el xut final de Daniele Marcolini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Zwiefka de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.