Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepineros F.C (995631) - santpeterfisherman (1337744) » 726888864: T75/J9/V

Liga 726888864 Información oficial sobre el partido 726888864 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.113 (5626)

Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 2 - 5 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
0 - 1 慶大 (Yoshihiro) 千葉 (Chiba) (27')
Donát Ungvári (31') 1 - 1
1 - 2 Alessio Bisceglia (36')
Antonín Louda (42') 2 - 2
2 - 3 Ibar Uribesalazar (43')
2 - 4 Mariano Valcarce (67')
2 - 5 Ivano Micari (71')
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 2 - 5 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 0 - 2 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 31, Erinç Solmaz va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Donát Ungvári que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonín Louda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 42, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pepineros, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eigil Pedersbæk de Pepineros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Donát Ungvári de Pepineros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, 慶大 (Yoshihiro) 千葉 (Chiba) de santpeterfisherman va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a santpeterfisherman prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alessio Bisceglia.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ibar Uribesalazar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Mariano Valcarce va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 2 - 4 per a santpeterfisherman.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ivano Micari va augmentar l'avantatge de santpeterfisherman a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Przemysław Kocimski no va ser aprofitada per en Honoriu Roşculescu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Adolfo Galván es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 5, però el porter va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Gentil Loureiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mariano Valcarce no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del santpeterfisherman que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Honoriu Roşculescu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Przemysław Kocimski al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ibar Uribesalazar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. santpeterfisherman va quedar sense poder incrementar el seu marcador.